Aktuális

Albatros Indoor beltéri nyíló ajtó fejlesztése - GOP-1.3.1-11/A-2011-0191

ALU-STYLE Alumínium Bútorszerelvény Gyártó Kft. (8000 Székesfehérvár, Osztrák u.16.) a Vállalatok komplex technológiai innovációjának pályázat keretében „Albatros Indoor beltéri nyíló ajtó fejlesztése” címmel közel 23 millió Ft támogatási összegben részesült, az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával, a projekt összköltsége közel 53 millió Ft volt.

A pályázat azonosító száma: GOP-1.3.1-11/A-2011-0191

A projekt megvalósítási helye: 8000 Székesfehérvár, Osztrák u.16., hrsz. 9907/4.

A projekt megvalósítása során a támogató a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22.) www.nfu.hu, a közreműködő a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. www.magzrt.hu.

Az Alu-Style Kft. 1998-ban kezdte meg a tevékenységét. A vállalkozás alumínium bútorok, tolóajtók, térelválasztók, tároló- és polcrendszerek, valamint egyéb kiegészítő berendezések gyártásával foglalkozik.

Projektünk célkitűzése az Albatros Indoor alumínium beltéri ajtócsalád kifejlesztése volt, mely egy felső kategóriás család új tagja, kiegészítve a meglévő beltéri tolóajtórendszerekkel. A projekt kivitelezését kutatásfejlesztés és innovációs tevékenység mellett valósítottuk meg.

A pályázat keretében az alábbi eszközöket vásároltuk meg 1 db Függőleges megmunkálóközpontot, 1 db Profilgyártó szerszámkészletet, 1 db Állványrendszert, raktártechnológia bővítéséhez, 1 db Ajtótesztelő berendezést és 1 db Rendelésfeldolgozó és gyártástámogató szoftvert.

A beszerzett eszközökkel a társaságunk technológiai előrelépése megtörtént, mind minőségi, hatékonysági és kapacitásbeli szempontokból.

A projekt során megvásárolt eszközök és szoftver minőségi technológiát testesítik meg, és mindenben megfelelnek az Európai Unió által támasztott szigorú biztonsági előírásoknak is.

A teljes tájékoztató letöltéséhez kérjük, klikkeljen ide.

Vissza