Aktuális

Alu-Style a milánói bútorkiállításon - Salone del Mobile 2015

2015. április 14-19. között az Alu-Style Kft második alkalommal vett részt kiállítóként az egyik legrangosabb nemzetközi bútorkiállításon, a milánói Salone del Mobile-n.

A Salone del Mobile minden évben tömegesen vonzza az olasz és a külföldi designereket, bútorkereskedőket és lakberendezőket, így ideális terepet kínál a kiállító cégek számára újdonságaik bemutatására és tesztelésére. Az Alu-Stye Kft A 18-as pavilon (modern szekció) B09-es standján,

mintegy 81 nm-en amár bevezetett termékei mellett, mint az Albatros Slide térelválasztó tolóajtók

és Albatros Swing falba simuló beltéri ajtók, vagy az In-Out tolóajtó-család és a Loft Solopolcrendszer sok fejlesztéssel készült az eseményre.

Rögtön a bejáratnál egy 3 m magas, átlátszó üveges Albatros Swing beltéri ajtót mutattunk be. A trendek azt mutatják, hogy a lakberendezők az egyre magasabb, plafonig érő ajtókat részesítik előnyben, amely eddig is megoldható volt az Albatros Swing rendszerrel, ugyanakkor átlátszó vagy áttetsző üveges kivitelben ideális lehet olyan terek leválasztására, ahol az átláthatóság és könnyedség elsődleges szempont. Tökéletesen kiegészítheti egy ilyen falba simuló ajtó a design-ban megegyező Albatros Slide térelválasztó tolóajtó rendszert, mivel mostantól akár ugyanolyan üveggel is rendelhető mindkét megoldás.

Az Alu-Style Kft újdonsága, és a kiállítást követően kerül

bevezetésre a dupla-betéttel szerelt, opcionális hanggátló kivitelben is kapható Duo tolóajtó-

rendszer, mely a kiállításon Urban Titan bőrrel, grafit alumínium profillal került bemutatásra, de kapható lesz színes üvegekkel is. Ideális megoldás pl. irodai terek, vagy nappali-hálószoba leválasztására, és elérhető lesz alsó-felső sínes, és függesztett megoldással is.

A Duo-val együtt került bemutatásra a falban futó megoldás, amely bármely tolóajtó rendszerünkkel kompatibilis, és lehetővé teszi az ajtó falban történő elrejtését.

Ezek mellett sok kiegészítő bútort és megoldást prezentáltunk a Loft Solo alumínium vázas polcrendszer programunkhoz, melyek szintén az elkövetkezendő időszakban kerülnek bevezetésre.

Kérem, tekintse meg galériánkat az eseményről, és amennyiben kérdése van termékeinkkel, vagy újdonságainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!

Vissza