Aktuális

20 éves az Alu-Style

Az alumínium alkatrészek felhasználása a bútoriparban 20 évvel ezelőtt nagy divattá vált. Ezt a felszálló trendet meglovagolva alapítottuk meg 1998-ban az Alu-Style Kft-t, amely ma is, számos más alumínium bútoralkatrésszel, méretre gyártott tolóajtóval, beltéri ajtóval és polcrendszerrel kiegészítve a portfóliót sikeresen helyt áll a hazai és nemzetközi piacokon egyaránt.

Ünnepeljen velünk!

20 évesek lettünk!

Ön emlékszik, mit csinált 20 éve?

1998 április első hetében, az Alu-Style alapításának időszakában

  • Bill Clinton volt az USA elnöke
  • Celine Dion "My Heart Will Go On" c. slágerét hallgattuk a rádióban
  • és az Angyalok városa c. film volt a legnépszerűbb a mozikban...

... és április 8-n, 20 éve 5 magánszemély megalapította az Alu-Style Kft elődjét, amely konfekcionált alumínium bútorelemek gyártásával, 5 alkalmazottal megkezdte működését.

20 év fejlődés

A világ, és a bútoripar rengeteget változott az elmúlt 20 évben. Az Alu-Style Kft pedig büszke arra, hogy fenn tudott maradni, és fejlődni tudott ezekben a nem mindig könnyű években. A kezdeti lendületet meglovagolva a jelenleg 90 alkalmazottat foglalkozó cég azóta a világ mintegy 35 országában jelen van a termékeivel, amelyek közül a legfontosabbak a bútorajtók, tolóajtók, polcrendszerek és beltéri ajtók. Olaszországi leányvállalatunk pedig idén ünnepli alapításának 5. évfordulóját.

20 év - 20% kedvezmény

Egyetlen születésnap sem igazi ajándékok nélkül, ezért egy játékra szeretnénk invitálni Önöket!

Játék időpontja:

2018. április 9. 8-16.00

Játék menete:

Küldje rendelését 2018.április 9-n a szokásos módon: e-mailben vagy a webkalkulatorokon keresztül, és amennyiben az Ön rendelése a 20., vagy 40., úgy a rendelés értékéből 20% kedvezményt biztosítunk!

A nyereményéről 2018. április 10-n értesítjük Önt, miután az összes rendelést feldolgoztuk.

Cégünk minden munkatársa nevében köszönjük, hogy az Alu-Style termékeit választotta!

 

Vissza